Fira del joc i del Nadal a Berga
Data inici
06/12/2023
Data final
06/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Catalunya Central
Comarca
Berguedà
Municipi
Berga
Espai
Passeig de la Indústria
Codi Postal
08600
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Berga

Fira del joc i del Nadal a Berga

   Berga / Berguedà / Catalunya Central

       Passeig de la Indústria

 06/12/2023 - 06/12/2023 


Com cada any tenim els espais de les carpes on trobareu moltíssims jocs i moltissims espais per jugar i compartir moments especials amb els vostres. Aquesta és la nostra il·lusió i el que ens mou quan preparem aquesta gran festa del Joc. Una de les novetats d’aquest espai és el Tantrix, que serà present en forma de taller.

Els espais continuen sent les 3 grans carpes i part del passeig del Vall. En la primera carpa tornareu a trobar els botiguers i recomanadors de jocs per fer una llista de reis immillorable.

En la segona carpa, aquest any serà completament de jocs de taula amb les dues editorials GDM i Enpeudejoc i els amics de les associacions Federació Catalana de Scrabble, Escacs de Berga, Món Aualè i prototips. Per tant, tots els jocs de taula us quedaran juntets en aquesta carpa.

Entre la primera i segona carpa tornareu a tenir al oportunitat de trovar productes artesans de Nadal , persones que treballen artesanalment per fer uns productes molt xulos !

A la tercera carpa trobareu tallers de jocs amb la Judtih i amb The Broccoli Games, una gran novetat que és el Challenge, els jocs de l’Anònima, i un gran espai de jocs lliure amb Tell Fusta i Grapat.

Com cada any també trobareu jocs al carrer amb els amics de Guixot de 8, el inflable del Goal Ball, els amics del Soft Combat i tots els jocs tradicionals de la Anònima.

La Fira del Joc i de Nadal de Berga és un esdeveniment lúdic i intergeneracional de referència que enguany es desenvoluparà en tres jornades diferents per aglutinar noves activitats. La mostra d’exposició i venda de jocs i la fireta de productes d’alimentació i artesania nadalenca continuarà essent l’acte central del 6 de desembre, però es completarà amb la presentació d’un llibre i una marató del ‘Club del Joc’, que es portaran a terme el 2 i 17 de desembre, respectivament. La Fira del Joc i de Nadal està impulsada per la Cia. de Jocs l’Anònima i  l’Ajuntament de Berga.

Consulta aquí la web oficial de Fira del joc i del Nadal a Berga.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Joc I Del Nadal A Berga Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.