Fira del Taxi a Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Motor
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Taxi a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  10/11/2018 a 11/11/2018  


Seguint el camí iniciat a Madrid 2016, la Fira del Taxi s’estableix com a fòrum definitiu del sector, un espai en el qual a més de ser una trobada comercial entre marques i taxistes; es converteix en el fòrum de debat del sector, amb la creació de les I Jornades del Taxista i la Mobilitat Urbana i la celebració dels congressos i trobades anuals de les principals associacions nacionals. La Fira segueix creixent, augmentant en metres, empreses i participants internacionals i implicació d’associacions, marques i Administració.

(Font: Fira del Taxi)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.