Fira Internacional del Vermut i l’Aperitiu a Barcelona
Període
Estiu
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
jardins del Teatre Nacional de Catalunya
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Internacional del Vermut i l’Aperitiu a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      jardins del Teatre Nacional de Catalunya

  17/09/2022 a 18/09/2022  


La festa de l’aperitiu als jardins del Teatre Nacional de Catalunya, on es poden gaudir de vermuts de tot el món, gastronomia variada, tasts i tallers i actuacions en directe. La ‘Barcelona Vadevermut’ és una fira gastronòmica-cultural de caràcter popular i professional que s’ha convertit ja en un referent dins i fora de Catalunya i en la qual assisteixen marques de tot el món per a presentar aquí els seus vermuts, ja que som terra de gran tradició vermutera i, en gran part, responsables d’aquesta expansió i admiració per aquesta beguda ancestral.

Horari de la fira:
Dissabte 17, de 11 a 22h
Diumenge 18, de 11 a 20h
Entrada: 3,50€
(accés gratuit a menors de 12 anys)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.