Fira d’entitats a l’Escala
Període
Primavera
Temàtica
Cultura popular
Territori
Costa Brava
Comarca
Alt Empordà
Municipi
L'Escala
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d’entitats a l’Escala

   L'Escala / Alt Empordà / Costa Brava

  01/05/2020 a 01/05/2020  


Nova edició de la Fira d’entitats de l’Escala, un acte on poden participar totes les associacions i entitats, cíviques i socials registrades del municipi. Una fira que va néixer amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer les entitats del municipi, després de set edicions està més que consolidada i s’ha convertit en un dia de festa i de reconeixement a totes les entitats per la important tasca cultural que fan a la població.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.