Fira d´herbes remeieres a Vilanova de Sau
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vilanova de Sau
Espai
Plaça Major
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira d´herbes remeieres a Vilanova de Sau

   Vilanova de Sau / Osona / Catalunya Central

      Plaça Major

  04/06/2023 a 04/06/2023  


Des de el 1992, el primer diumenge de juny té lloc la Fira d’Herbes de Vilanova de Sau amb parades d’herbes remeieres i productes artesans, a més d’un programa d’activitats paral·leles com la ruta botànica, conferències, tallers, concurs de rams de flors boscanes, demostracions de cuina entre d’altres.

La fira confirma la consolidació d’un projecte de recuperació de l’activitat comercial entorn a les plantes medicinals i les seves aplicacions en la salut, la cosmètica, la gastronomia o la jardineria.

Us animem a venir i gaudir de la fira!

Trobareu tota la informació a www.firaherbesvilanovadesau.cat


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.