Fira Velèctric a Reus
Data inici
24/05/2024
Data final
25/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Motor
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Reus
Espai
Plaça de la Llibertat
Codi Postal
43201
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Reus

Fira Velèctric a Reus

   Reus / Baix Camp / Camp de Tarragona

       Plaça de la Llibertat

 24/05/2024 - 25/05/2024 


La Fira Velèctric de Reus celebra la seva vuitena edició a la plaça de la Llibertat. Durant aquests dos dies, el vehicle elèctric tindrà el centre de la ciutat com a aparador, en un espai destinat a la venda de cotxes, motocicletes i altres mitjans de transport que funcionen amb energies renovables. Des de la seva creació, la fira ha experimentat un creixement constant, fins a registrar en aquesta edició 40 models de 30 marques repartides en dotze carpes diferents.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’aposta per l’hidrogen. Tota l’energia necessària per a dur a terme la fira serà generada per un motor energètic d’hidrogen, a diferència d’altres edicions en les quals s’havia endollat a un motor de benzina o a la xarxa elèctrica municipal. A part, la fira també comptarà amb un dels pocs models de cotxe d’hidrogen que es comercialitza a l’Estat.

Enguany, cada dia del Velèctric anirà destinat a un públic en concret. El divendres 24 de maig, estarà dedicat a l’àmbit professional, dirigit a possibles clients de la logística, amb xerrades i xarxes de contactes. Per altra banda, el dissabte 25, es pretén impulsar la presència del públic familiar, amb la sostenibilitat com a eix central. Durant els dos dies hi haurà circuits de bicicletes, música a càrrec del DJ Eric Prous, espais per provar els vehicles elèctrics amb cita prèvia i inclús una parada d’informació de la Ganxeta.

Consulta aquí la web oficial de Fira Velèctric a Reus.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Velèctric De Reus Foto 1 Fira Velèctric De Reus Foto 2 Fira Velèctric De Reus Foto 3 Fira Velèctric De Reus Foto 4

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Velèctric De Reus Cartell 2021 Fira Velèctric De Reus Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.