Fira d’Emergències a Granollers
Data inici
28/12/2023
Data final
28/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Infantil
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Granollers
Espai
Parc Municipal Torras i Villà
Codi Postal
08402
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Granollers

Fira d’Emergències a Granollers

   Granollers / Vallès Oriental / Barcelona

       Parc Municipal Torras i Villà

 28/12/2023 - 28/12/2023 


De 10 a 13:30h. L’objectiu d’aquest acte és posar en valor i donar a conèixer al visitant la feina dels serveis i cossos de seguretat que ofereixen i desenvolupen el seu treball a la ciutat de Granollers, a més de sensibilitzar a grans i petits de la importància de la prevenció per reduir el risc de situacions d’emergència.

La jornada, molt pensada per famílies, inclou activitats per a infants, exhibicions i demostracions diverses. Cada cos representat explicarà al públic com treballen, com són els vehicles i materials que fan servir i com es coordinen els diversos equips quan es planteja una situació d’emergència. S’habilitaran espais infantils de treballs manuals i jocs de diferents materials dels cossos i entitats de seguretat i emergències com ara dibuixos, retallables o inflables. També es faran exhibicions i demostracions per part d’unitats especialitzades dels cossos de seguretat.

Hi participaran els cossos i entitats que treballen en l’àmbit de la seguretat i les emergències a la ciutat com són Policia Local (Unitat Canina i Drons), Mossos d’Esquadra (Unitats de Seguretat Ciutadana, Muntanya, Subaquàtica, Ordre Públic i Explosius) Servei d’Emergències Mèdiques SEM i Bombers de la Generalitat.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira D’emergències A Granollers Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D’emergències A Granollers Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.