Fira esotèrica Sant Pere i Sant Pau a Tarragona
Període
Primavera
Temàtica
Esotèrica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Tarragona
Espai
Plaça de Miramar
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira esotèrica Sant Pere i Sant Pau a Tarragona

   Tarragona / Baix Camp / Camp de Tarragona

       Plaça de Miramar

  06/05/2022 a 08/05/2022  


Des de l’associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau ens complau convidar-vos a la nostra fira esotèrica. La inauguració amb el conseller de comerç el Sr. Dídac Nadal tindrà lloc a la plaça Miramar. Tot seguit començarà una animació infantil amb màgia i després balls i passatge de terror per donar encara més ambient a aquesta fira que és la primera de moltes que esperem fer, i que millor moment per fer-la que dintre dels actes del nostre 50è aniversari de Sant Pere i Sant Pau.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.