Fira i Diada de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Maduixes

Fira i Diada de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebrià de Vallalta / Maresme / Barcelona

28/04/2019 > 28/04/2019

Per tal de promocionar l’excel·lent maduixa que es conrea a Sant Iscle i a la comarca del Maresme, i estimular la revifalla del nostre vi -a més d’ homenatjar els nostres pagesos-, cada primer diumenge de maig es celebra la Diada de la Maduixa i del Vi. En els últims anys s’ha incorporat la temàtica “màgica” a aquesta diada tan gastronòmica, i aquesta combinació permet arribar a un públic molt més ampli. Els restaurants competeixen en enginy per al progrés de la cuina de la maduixa, mentre els firaires presenten la seva creació artesana i les nostres puntaires mostren les seves habilitats entre la curiositat general. L’ocasió sol anar acompanyada per alguna activitat relacionada amb el món pagès. No es pot demanar més a una sola jornada. (Font: www.santiscle.cat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...