Fira i Diada de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta
Període
Primavera
Temàtica
Maduixes
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Sant Cebrià de Vallalta
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira i Diada de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta

   Sant Cebrià de Vallalta / Maresme / Barcelona

  01/05/2022 a 01/05/2022  


El pròxim diumenge 1 de maig tornarà la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta després de dos anys sense poder-se celebrar per culpa de la pandèmia. Enguany les activitats començaran a les 10h i s’allargaran fins a les vuit del vespre. La protagonista serà la maduixa, però hi haurà un bon grapat d’activitats complementàries pensades per a tots els públics. La inauguració oficial de la Fira de la Maduixa serà a les 11h. a l’espai exterior del pavelló municipal i de les 10 del matí a les set de la tarda hi haurà venda de maduixes a càrrec dels productors locals. En aquest mateix horari hi haurà venda de productes artesans i de qualitat a càrrec del comerç local i de les entitats de Sant Cebrià.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.