Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Abrera
Espai
CARRER DEL REBATO I PARC DE CAN MORRAL
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera

   Abrera / Baix Llobregat / Barcelona

      CARRER DEL REBATO I PARC DE CAN MORRAL

  27/09/2022 a 29/09/2022  


Fira gastronòmica amb tallers de cuina, concursos, tallers infantils, mercat, música… El Parc de Can Morral serà el centre de la Fira, amb espais gastronòmics on s’oferiran els plats què proposaven els hostals i tavernes de la ciutat. El parc també acollirà diferents activitats com tallers de cuina, activitats infantils i actuacions musicals i de cultura popular, per fer de la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera un espai de trobada dels veïns de la ciutat, del Baix Llobregat i Barcelona.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.