Fira Guia’t a Granollers
Període
Primavera
Temàtica
Educació i Formació
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Granollers
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Guia’t a Granollers

   Granollers / Vallès Oriental / Barcelona

  31/03/2020 a 02/04/2020  


FIRA AJORNADA. La Fira Guia’t és fruit del treball que es fa des de la Xarxa de Transició Escola Treball (Xarxa TET) de la comarca, de la qual formen part una vintena d’ens locals de la comarca, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut. És una Fira que es du a terme des de l’any 2010 amb l’objectiu de donar a conèixer els estudis post obligatoris que s’ofereixen a la comarca del Vallès Oriental.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.