Fira del Joc a Mataró
Període
Tardor
Temàtica
Lleure
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Mataró
Espai
Parc Central (Parc Vell)
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Joc a Mataró

   Mataró / Maresme / Barcelona

      Parc Central (Parc Vell)

  11/12/2022 a 11/12/2022  


De 10h a 18h. Fira sense ànim de lucre i que té com a objectiu oferir un espai lúdic per tots els públics amb diferents espais de jocs: joc de taula, joc tradicional i popular, joc i ciència, joc nadó i joc d’aventura i exterior.

Associacions de jocs de taula, editorials i botigues organitzaran tasts, demostracions i tornejos de jocs per tots els públics.
Diverses entitats ens ensenyaran ciència amb un toc lúdic a través de tallers, demostracions i activitats per petits i grans.
Contarà amb un espai perquè els infants puguin jugar amb elements naturals de manera segura. Trobarem estructures de moviment lliure i elements de joc.
Durant tot el dia podrem gaudir de jocs tradicionals i populars. A més, tallers i altres activitats relacionades amb els jocs de màgia, llibres i lectures gamificades i jocs gegants.
Hi haurà un espai de amb jocs d’aventura i exterior per gaudir amb família i amics. Escape Rooms, jocs esportius i molt més.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.