Fira del llibre local i conscient a Les Preses
Període
Estiu
Temàtica
Literatura
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Les Preses
Espai
Plaça Major
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del llibre local i conscient a Les Preses

   Les Preses / Garrotxa / Girona

      Plaça Major

  24/09/2022 a 24/09/2022  


De 10.30h a 20.00h. Contacontes i tallers, presentacions, assistència de biblioteques… La fira pretén ser un referent en el panorama editorial i un punt de reflexió sobre la producció i el consum conscient de cultura i lectura.
La iniciativa surt d’un grup de persones voluntàries que han posat el seu cor, les seves mans i el seu temps perquè aquesta fira sigui possible. L’organització i les idees venen d’un grup d’editorials independents que creuen que les pràctiques del sector editorial poden ser més conscients i sostenibles. Les tres practiquen l’ecoedició i estan adherides al segell Llibre Local.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.