Fira Medieval Na Mercadera a Peralada
Temàtica
Històrica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Peralada

Fira Medieval Na Mercadera a Peralada

   Peralada / Alt Empordà / Girona

  02/06/2019 a 02/06/2019  


Durant el primer cap de setmana de juny, Peralada torna 700 anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, a on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Peralada.

El nom escollit per la Fira Medieval és Na Mercadera, nom que rep “L’heroïna de Peralada” apareguda en un dels capítols de la Crònica de Ramon Muntaner, fill il·lustre de Peralada i cronista medieval.

La celebració compta amb el Mercat d’artesans, espectacles infantils, concerts i música medieval, representacions teatrals, visites guiades, conferències i la participació dels gegants locals, el cronista Ramon Muntaner i l’heroïna Na Mercadera.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...