Fira del Mil·lenari a Sant Cebrià de Vallalta
Temàtica
Artesania
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Sant Cebrià de Vallalta

Fira del Mil·lenari a Sant Cebrià de Vallalta

   Sant Cebrià de Vallalta / Maresme / Barcelona

  07/11/2021 a 07/11/2021  


A Sant Cebrià de Vallalta es celebra un gran mercat medieval amb mercaders vinguts de terres cristianes i del llunyà Orient. Sentim el picar del ferrer o el cardar i filar silenciós de la filadora, mentre el ceramista en el seu obrador elabora càntirs, plats i olles per oferir als visitant. També entre guaitarem el treball sistemàtic d’un antic cal·lígraf, amb l’escriptora al costat d’un antic taller on s’elabora paper manualment, el paper que hom coneixia com paper de barba.

I com no, vida al carrer, espectacles, falcons, faquir que mentre llença foc per la boca, camina damunt vidre i ferros punxeguts!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...