Fira de Nadal a Vilanova del Camí
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Vilanova del Camí
Espai
Plaça del Mercat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Vilanova del Camí

   Vilanova del Camí / Anoia / Barcelona

      Plaça del Mercat

  02/12/2022 a 18/12/2022  


En total seran vint-i-cinc els participants en la Fira de Nadal, la gran majoria comerços, però també hi haurà alguna entitat.
Tot i que l’estrena serà aquest divendres, coincidint amb l’acte oficial d’encesa de llums i d’obertura de l’Agenda de Nadal, la fira es portarà a terme els dissabtes i diumenges durant tres caps de setmana consecutius, fins al dia 18 de desembre. L’horari previst és en dues franges, matí i tarda, de 10 h a 14 h i de 17 h a 20:30 h.
Durant els tres caps de setmana, es multiplicaran les propostes de tallers i activitats per gaudir al carrer, alguns pensants per a la quitxalla i altres també per als adults. Són una desena de tallers i actuacions que es distribuiran entre el matí i la tarda dels dissabtes i diumenges de fira. Decoració nadalenca, màgia, música, dansa i fins i tot circ, animaran l’ambient de la plaça del Mercat.

Dies:
Divendres 2 de desembre a la tarda
Dissabte i diumenge 3, 4, 10, 11, 17 i 18 de desembre
Horari: de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h.
Lloc: plaça del Mercat

Quin cost té:
Activitat lliure

On:
Pl. del Mercat


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.