Mil·lenària – Fira de l’oli i de l’espàrrec a Godall
Data inici
09/03/2024
Data final
10/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Oli
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Montsià
Municipi
Godall
Codi Postal
43516
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Godall

Mil·lenària – Fira de l’oli i de l’espàrrec a Godall

   Godall / Montsià / Camp de Tarragona

 09/03/2024 - 10/03/2024 


La Fira de l’oli i l’espàrrec de Godall continua el seu camí amb èxit. Després de la bona acceptació que va tenir l’any passat la nova ubicació de la Fira Mil·lenària pels carrers de Godall, l’organització ha decidit mantenir aquesta línia de projecció i donar-li una nova empenta, amb la voluntat que la fira es consolidi com un referent a les terres locals, any rere any.

A part de les moltes novetats, la fira inclourà concursos, demostracions, gastronomia, visites i degustacions, oferint als visitants una experiència completa i enriquidora. Tast d´olis, esmorzars populars i tradicionals del territori, exhibició de pernil al tall, música, visites guiades i molt més. Consulteu el programa.

Consulta aquí la web oficial de Mil·lenària – Fira de l’oli i de l’espàrrec a Godall.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4.5]

  Galeria d'imatges

Fira Oli Esparrec Godall Mil·lenària Fira De L'oli I De L'espàrrec Foto 4 Mil·lenària Fira De L'oli I De L'espàrrec Foto 3 Mil·lenària Fira De L'oli I De L'espàrrec Foto 2 Mil·lenària Fira De L'oli I De L'espàrrec Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mil·lenària Fira De L'oli I De L'espàrrec Godall Cartell 2024 Mil·lenària Fira De L'oli I De L'espàrrec Cartell 2023 Mil·lenària Fira De L'oli I De L'espàrrec Cartell 2021Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.