Fira de l’oli i de l’espàrrec a Godall
Període
Hivern
Temàtica
Oli
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Montsià
Municipi
Godall
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’oli i de l’espàrrec a Godall

   Godall / Montsià / Camp de Tarragona

  12/03/2022 a 13/03/2022  


19a edició de la Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall, amb un cap de setmana d’activitats diverses amb aquests dos productes com a eix principal, tot i que el producte estrella serà l’oli mil·lenari Lacrima Olea de la Cooperativa Agrícola de Godall.

Tallers, xerrades, tastos d’oli, visites guiades a les oliveres mil·lenàries i al molí de la Cooperativa Agrària, rutes turístiques… i no faltaran els esmorzars populars, amb l’oli mil·lenari i els espàrrecs com a productes estrella.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.