Fira Q, a Balaguer
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Lleida
Comarca
Noguera
Municipi
Balaguer
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Q, a Balaguer

   Balaguer / Noguera / Lleida

  30/04/2022 a 01/05/2022  


Tot un reflex del potencial de la ciutat de Balaguer i la comarca de la Noguera, un aparador obert de bat a bat que ofereix tant sols una pinzellada de tot el que hi pots trobar:

Cada sector, degudament diferenciat, té la seva zona de demostracions per tal de dotar a la fira del dinamisme que l’ha anat caracteritzant en les darreres edicions on l’expositor que vulgui podrà participar aportant alguna acció, sigui de presentació d’un nou producte, xerrada, recepta, taller…

(Font:AjBalaguer)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.