Fira Tastet de Ciència a Reus
Període
Primavera
Temàtica
Educació i Formació
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Reus
Espai
La Fira Centre Comercial de Reus
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Tastet de Ciència a Reus

   Reus / Baix Camp / Camp de Tarragona

      La Fira Centre Comercial de Reus

  21/05/2022 a 21/05/2022  


La Fira és un espai de divulgació científica escolar on els centres educatius dels Serveis Territorials de Tarragona exposen al públic els seus treballs científics per tal de fomentar la curiositat i la inquietud per la investigació científicamatemàtica i tecnològica.

L´objectiu es divulgar, per part d’alumnat i professorat, experiències de referència científiques, matemàtiques i tecnològiques.

Fomentar la competència comunicativa de l’alumnat dels centres educatius basada en el coneixement de les ciències.
Despertar vocacions científiques en l’alumnat d’educació obligatòria i post-obligatòria que facilitin una orientació professional.

La Fira està oberta a tota la ciutadania, alumnat i professorat de tots els nivells educatius i famílies.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.