Fira Turismar a Coma-ruga (El Vendrell)
Període
Estiu
Temàtica
Multisectorial
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Penedès
Municipi
El Vendrell
Espai
Coma-ruga
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Turismar a Coma-ruga (El Vendrell)

   El Vendrell / Baix Penedès / Camp de Tarragona

      Coma-ruga

  21/06/2019 a 24/06/2019  


FIRA AJORANDA. L’Ajuntament del Vendrell suspèn definitivament la Fira Turismar 2020. Diversos dies d’activitat comercial a les platges que tradicionalment donaven la benvinguda a la temporada estiuenca. Enguany les mesures de seguretat sanitàries per controlar la pandèmia de la covid 19 no permeten que esdeveniments com aquest es puguin dur a terme amb plenes garanties.

Turismar és la fira multisectorial que inaugura el període de vacances a la platja de Coma-ruga i que marca l’arribada massiva de visitants, en coincidir també amb l’inici de les vacances escolars.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.