Fira Universitària i d’Estudis Postobligatoris del Pla d’Urgell
Període
Hivern
Temàtica
Educació i Formació
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Mollerussa
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Universitària i d’Estudis Postobligatoris del Pla d’Urgell

   Mollerussa / Pla d'Urgell / Lleida

  13/02/2020 a 13/02/2020  


Un any més la Fira comptarà amb la presència d’estands de centres educatius universitaris així com de cicles formatius de grau mitjà i superior. Entre les novetats d’enguany hi ha el nou format de conferències, que seran de titulacions concretes i que s’agruparan per branques acadèmiques.

A banda dels estands dels centres, també hi haurà un espai on s’hi oferiran xerrades sobre beques. I un espai amb orientació individualitzada.

(Font:OJPlad’Urgell)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.