Fira del Vi Jove a Rubí
Temàtica
Vins i Caves
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Rubí
Com arribar a la Fira   

Fira del Vi Jove a Rubí

   Rubí / Vallès Occidental / Barcelona

      entorn del Celler

  08/07/2022 a 10/07/2022  


Aplegarà els millors vins joves de Catalunya. La ciutadania podrà tastar per primer cop en un esdeveniment col·lectiu els vins de l’última collita guardonats amb un Premi Vinari.

La Fira del Vi Jove seguirà el mateix esquema que la tradicional Fira del Vi de la tardor: hi haurà un tast final a cegues de les ampolles finalistes el juny al Celler i, un temps més tard, els vins premiats tornaran a Rubí per ser tastats en el marc de la Fira del Vi Jove.

La Fira del Vi Jove inclourà sis estands dels cellers guanyadors dels Premis Vinari en les categories de vi blanc jove, vi rosat jove, vi negre jove, escumós jove rosat i escumós jove blanc.
A més dels sis cellers premiats, la ciutadania també hi trobarà tapes gastronòmiques, una furgoneta on punxaran DJ’s en directe i tastos guiats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...