Fira del Voluntariat a Terrassa
Període
Estiu
Temàtica
Lleure
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Terrassa
Espai
plaça Vella
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Voluntariat a Terrassa

   Terrassa / Vallès Occidental / Barcelona

      plaça Vella

  24/09/2022 a 24/09/2022  


Fira amb actuació de màgia, malabars i activitats infantils. L’objectiu de la qual és fer visible la tasca del voluntariat a la ciutat.

La plaça vella acollirà la segona Fira del Voluntariat de Terrassa, organitzada per l’Ajuntament i la Taula d’Entitats del Voluntariat, de la qual forma part el Voluntariat per la Llengua de Terrassa. Des de les 18 h fins a les 21 h, les diferents entitats de la ciutat serem a les carpes amb el nostre material per informar les persones que ens vinguin a visitar.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.