Foodtruck market festival a l’Ametlla del Vallès
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
L'Ametlla del Vallès
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Foodtruck market festival a l’Ametlla del Vallès

   L'Ametlla del Vallès / Vallès Oriental / Barcelona

  15/06/2019 a 15/06/2019  


Trobada de campers al Foodtruck Market Festival a l’Ametlla del Vallès

A partir de les 11 del matí, a la plaça de l’Ajuntament, se succeiran un seguit d’esdeveniments mentre els veïns i veïns que s’hi acostin podran omplir l’estómac amb el menjar que oferiran les cinc foodtrucks que faran parada al nostre poble.

Illa Activa oferirà una classe de zumba (11h), Cirulant farà un taller de maquillatge i un espectacle de circ (11.30h), Can Viver un tast dels seus olis (13.30h), tindrem l’espectacle de circ “Els exploradors de l’aigua” (17h), l’escola de música farà una batucada (18h), tastarem vins i cerveses (19h), Sill Life actuarà en directe (21.30h) i tancarem la jornada amb un “guateque concert” de Retro’s Soun.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.