Fira del Joc i Productes de la Terra a Les Planes d’Hostoles
Període
Tardor
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Les Planes d'Hostoles
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Joc i Productes de la Terra a Les Planes d’Hostoles

   Les Planes d'Hostoles / Garrotxa / Girona

  24/09/2022 a 25/09/2022  


El centre de les Planes d’Hostoles s’omplirà de jocs i joguines entre firaires, talleristes i andròmines. Jocs per a tota la família i per tots els gustos: de punteria, d’enginy, de rapidesa i destresa, òptics i imaginatius, per jugar-hi en equip o tot sol. Tot i que els firaires convidats són artesans de diferents àmbits, s’hi podran trobar des de joguines tradicionals fins a jocs de taula i joguines molt innovadores i originals.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.