FRMNT, el Festival de Fermentació a Barcelona
Barcelona / Barcelonès / BarcelonaNau Bostik de La Sagrera
15/03/2025 - 16/03/2025
FRMNT, el Festival de Fermentació a Barcelona: Un Viatge Inoblidable al Món dels Fermentats
Els propers 15 i 16 de març de 2025, la Nau Bostik de La Sagrera acollirà FRMNT, el Festival de Fermentació a Barcelona, un esdeveniment dedicat a la passió per la fermentació. Aquest any, FRMNT obre les seves portes al públic de manera gratuïta (excepte per a activitats) amb una programació plena de col·loquis, tallers, tastets i un mercat amb les millors marques de fermentats.
Els mestres fermentistes com Jose de la Rosa, Javi Maeztu, Federico Pasian, David Bea, Natsumi Nakamori i molts més, seran els protagonistes de les activitats, organitzades per Henk Cortier (Lambicus) i Xavier Ramon (Ferment Project). Els assistents podran descobrir la fermentació des de diversos enfocaments, des de la ciència fins a la gastronomia innovadora.
Un Festival Únic de Fermentats a Barcelona
FRMNT es presenta com una oportunitat per als amants dels fermentats i per aquells que volen endinsar-se en aquest món fascinant. El festival vol convertir-se en el festival de fermentació de referència a nivell nacional, oferint una plataforma per a productes artesanals, tècniques ancestrals i sabors innovadors. Kimchi, kombutxa, miso, vegetals fermentats, i altres productes probiòtics seran els protagonistes d’aquest esdeveniment, que arriba en un moment d’explosió d’interès per la salut intestinal i l’alimentació conscient.
Activitats per Tots Els Gustos
FRMNT es divideix en dues grans zones a la Nau Bostik:
- Market de Fermentats: Un espai per descobrir i tastar productes com cerveses artesanes, kombutxa, quefir, sidra, vins naturals, formatges fermentats i més, de marques destacades com Joncake, Delacrem, LOV Ferments, Kewater Drinks, Brebel Beer, entre moltes altres.
- Zona d’Activitats: Aquí es realitzaran ponències, xerrades, tallers i tastets amb els millors experts en fermentació, incloent-hi Jose de la Rosa (@fermentedfreelance), Javi Maeztu (@academiafermentista), Federico Pasian (@masterfermenter), David Bea (@tarracobiersommelier), i molts altres professionals reconeguts.
A més, l’ambient serà festiu amb bona música i parades gastronòmiques exclusives que oferiran degustacions úniques creades per al festival.
Un Punt de Referència per la Indústria dels Fermentats
FRMNT no només és una oportunitat per tastar productes, sinó també per connectar amb experts, creadors i apassionats de la fermentació. Els organitzadors Henk Cortier, fundador de Lambicus, i Xavier Ramon, de Ferment Project, han treballat per crear un esdeveniment que posicioni Barcelona com la capital de la fermentació artesanal.
Què Esperar del FRMNT a Barcelona?
- Activitats gratuïtes i obertes al públic.
- Workshops i tastos amb els millors experts en fermentació.
- Un mercat de fermentats amb productes exclusius.
- Música, degustacions i un ambient únic per compartir la passió per la fermentació.
Així doncs, no et perdis aquesta cita única amb els millors fermentats de Barcelona i apropa’t al món de la fermentació al FRMNT Festival de Fermentació a Barcelona. Un esdeveniment que no només celebra la gastronomia, sinó també la salut, la comunitat i la sostenibilitat.
Ens veiem el 15 i 16 de març a la Nau Bostik!
Opinió dels usuaris
Info comercialització i reserva d'espais
Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.