Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada
Període
Estiu
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Espai
Espai Cívic Centre
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

      Espai Cívic Centre

  17/09/2022 a 18/09/2022  


Una jornada dedicada a les Plantes Oblidades. A Igualada, Marc Talavera i un equip d’entusiastes al rescat de les mal anomenades ‘males herbes‘.

L’objectiu és donar a conèixer els usos tradicionals de la vegetació i els projectes que avui en dia treballen amb aquestes espècies i usos. Podreu recuperar les sensacions, els gustos, les aromes i les textures que experimentaven els nostres avis quan recollien i consumien aquestes “males herbes”. O quan anaven a l’hort i al tros a omplir el cistell, i n’obtenien aliments tan simples i bons com truites, dolços, amanides, licors de sobretaula o verdures.

Una de les activitats de la Jornada és un dinar elaborat amb espècies silvestres i varietats tradicionals apte per vegetarians. Alhora, moltes de les parades presents a la fira oferiran productes alimentaris elaborats amb plantes oblidades.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.