Jornades gastronòmiques del llagostí d’Alcanar
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Montsià
Municipi
Alcanar
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Jornades gastronòmiques del llagostí d’Alcanar

   Alcanar / Montsià / Camp de Tarragona

  24/05/2019 a 21/06/2019  


Un total de catorze restaurants d’Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases participen en les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases.

Unes jornades que tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica.

Treballem de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetres zero i posicionar-nos com una destinació gastronòmica de referència”, ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

 

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.