Festival de la Infància, a Barcelona
Període
Hivern
Temàtica
Infantil
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Fira Barcelona - Palau Cinquantenari * Pavelló 2
Recinte Firal
Fira de Barcelona
Com arribar a la Fira   

Festival de la Infància, a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Fira Barcelona - Palau Cinquantenari * Pavelló 2

  27/12/2022 a 31/12/2022  


Viu l’aventura dels oficis! Tornem amb més ganes i il·lusió que mai. Disposats a que el Festival de la Infància torni a la seva essència.
El Nou Festival de la Infància torna més dies i amb més professions per descobrir! Hem planejat un festival per a que tot el món pugui disfrutar amb més novetats que mai. Aquest any el Festival de la Infància celebrar el 30è aniversari dels Jocs Olímpics. Vine a recordar-los!

Si tens entre 4 i 12 anys, aprofita 5 dies de Nadal per jugar, divertir-te, aprendre i descobrir què t’agradaria ser quan siguis gran.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.