La Gran Festa del Vi a Igualada
Període
Tardor
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Espai
Rambla de Sant Isidre
Recinte Firal
Fira Igualada
Com arribar a la Fira   

La Gran Festa del Vi a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

      Rambla de Sant Isidre

  16/11/2021 a 16/11/2021  


Els apassionats del món del vi tenen una cita a Igualada, on s’hi celebra La Gran Festa del Vi oferint un maridatge perfecte: proximitat i qualitat, comerç i gastronomia.
Els protagonistes de la jornada seran una selecció acurada de petits-grans cellers de la mateixa comarca de l’Anoia i d’altres DO properes com per exemple Penedès, Pla de Bages o Conca de Barberà, així com de la DO Cava i DO Catalunya. Els mateixos productors oferiran explicacions als visitants sobre els seus productes: vins ecològics, biodinàmics, de terrer, escumosos i molts més.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.