Ludi Rubricati, Sant Boi de Llobregat
Temàtica
Romana
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Sant Boi de Llobregat

Ludi Rubricati, Sant Boi de Llobregat

   Sant Boi de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

  08/06/2019 a 09/06/2019  


Viatja 2.000 anys enrere, visita la Festa Romana de Sant Boi de Llobregat! Una oportunitat per reviure la història de la gent. Descobreix el passat històric romà de la ciutat!

Les termes romanes de Sant Boi de Llobregat tornen a prendre vida amb la Ludi Rubricati, la Festa Romana. Un cap de setmana en què la ciutat mira el seu passat romà per descobrir-ne totes les facetes. Gastronomia, modus vivendi, relació amb el mar, grans celebracions… Cada edició intenta centrar-se en una temàtica. Si vols saber com era Sant Boi fa 2.000 anys, no et pots perdre aquesta gran festa romana!

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...