Mercantic Vintage Fest a Sant Cugat del Vallès
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sant Cugat del Vallès
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercantic Vintage Fest a Sant Cugat del Vallès

   Sant Cugat del Vallès / Vallès Occidental / Barcelona

  04/11/2018 a 04/11/2018  


  • Organitza: Mercantic

Vintage Fest és la celebració dels objectes antics, curiosos, recuperats, la decoració, l’interiorisme, la gastronomia, la música en directe i tot allò que ens agrada. Deixa’t sorprendre!

Els carrerons adjacents als forns de la vella fàbrica de ceràmica es tanquen al trànsit i s’hi posen a la venda llibres, discos, roba de segona mà, col·leccionisme, curiositats i els més sorprenents objectes de diferents èpoques. A més, molts dels comerciants han creat sinergies per inundar el festival de la màgia del Nadal, així que el bon ambient està garantit!

(Font:Bcnésmoltmés)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.