Mostra gastronòmica Mescla a Deltebre
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Deltebre
Espai
Plaça 20 de Maig
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra gastronòmica Mescla a Deltebre

   Deltebre / Baix Ebre / Camp de Tarragona

      Plaça 20 de Maig

  20/05/2022 a 22/05/2022  


Mescla és la mostra de cuina, paisatge i turisme de les Terres de l’Ebre, que enguany se celebrarà del 20 al 22 de maig, a Deltebre.

Durant tres dies, podreu descobrir i assaborir el territori a través d’un viatge pels sentits amb degustacions, maridatges, estands amb productes locals, cuina en directe amb els millors cuiners i cuineres de les Terres de l’Ebre… Una proposta de primer nivell i amb una combinació d’experiències efervescents per gaudir del bo i millor del territori!

Us ho perdreu?


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.