Sarrià Manga a Sarrià de Ter
Data inici
09/03/2024
Data final
10/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Literatura
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Espai
Pavelló Municipal d'Esports de Sarrià de Ter
Codi Postal
17840
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Starraco Unlimited

Sarrià Manga a Sarrià de Ter

   Girona / Gironès / Girona

       Pavelló Municipal d'Esports de Sarrià de Ter

 09/03/2024 - 10/03/2024 


Sarrià Manga a Sarrià de Ter és un saló que reuneix els aficionats de l’anime, el manga i la cultura asiàtica en general.

Amb la seva missió de convertir el poble de Sarrià de Ter a Girona en un referent de la cultura asiàtica a les terres gironines, aquest esdeveniment mira cap al futur amb l’objectiu de fer créixer l’oferta per als seguidors.

Tal com es proclama a les seves xarxes socials, “Són petits però valents”, aspirant sempre a expandir-se i proporcionar una experiència més enriquidora als amants de la cultura asiàtica. Anime Sarrià convida a tots a unir-se en aquest emocionant viatge per explorar i celebrar aquest fascinant món.

Consulta aquí la web oficial de Sarrià Manga a Sarrià de Ter. Falten 7 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Sarria Manga Sarrià De Ter. Pavelló Municipal D'esports. Primera Edició Del Saló Sarrià Manga, Dedicat Al Còmic I A La Cultura Japonesa En General. Sarria Manga

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Sarrià Manga A Sarrià De Ter Cartell 2022 Sarrià Manga A Sarrià De Ter Cartell 2023 Sarria MangaInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.