Sidralfest a Sant Quintí de Mediona
Data inici
06/04/2024
Data final
06/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Sant Quintí de Mediona
Codi Postal
08777
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Sidralfest a Sant Quintí de Mediona

   Sant Quintí de Mediona / Alt Penedès / Barcelona

 06/04/2024 - 06/04/2024 


Les places i els carrers de Sant Quintí de Mediona, a la comarca de l’Alt Penedès, tornaran a ser l’escenari d’una nova edició del Sidral Fest, el festival de música i circ al carrer organitzat per la companyia Sidral Brass Band, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona. Excel·lent fórmula cultural, festiva i familiar que tan bona resposta ha tingut per part del públic en les últimes edicions.

Aquesta  iniciativa es suma a totes les altres: tallers de circ i música per als més petits, un mercat d’artesans amb productes d’elaboració pròpia, un espai gastronòmic per a dinar i sopar en el mateix recinte, i retransmissió en directe a peu de carrer de Ràdio Vilafranca durant part de la jornada, amb el seu magazín dels caps de setmana.

Aquesta oferta converteix el festival en una experiència familiar apta per a tots els públics, permetent als assistents gaudir d’una jornada de primavera amb un cartell cultural de qualitat. A més, brinda l’oportunitat de continuar explorant un indret tan històric, bonic i singular com és el Penedès, a la comarca de l’Alt Penedès.

Cultura, naturalesa, tradició i història es fusionen per conformar la identitat de Sant Quintí de Mediona. Aquest municipi, amb aproximadament 2.400 habitants, està situat al nord de la comarca de l’Alt Penedès, en un entorn caracteritzat pel relleu que dibuixen les aigües del riu Mediona. En aquest escenari, Sant Quintí forja la seva identitat cultural.

E

Consulta aquí la web oficial de Sidralfest a Sant Quintí de Mediona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Sidralfest 3 (1) Sidralfest 2 (1) Sidralfest 1 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Sidralfest 2024 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.