Som País
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
El Bruc
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Som País

   El Bruc / Anoia / Barcelona

  13/04/2019 a 14/04/2019  


Aquest proper cap de setmana se celebra la 3a edició de Som País, festa de la sostenibilitat social i mediambiental al Parc Natural de Montserrat. Som País 2018 fa un pas més per seguir creixent i, en aquesta edició, els actes duraran durant tot el cap de setmana, des de dissabte al matí fins diumenge al vespre!

Podreu gaudir, com sempre, de la fira de productors i artesans, on trobareu producte de qualitat i de proximitat. A més, multitud d’activitats de natura, com per exemple rutes guiades o esports de muntanya, tallers i xerrades, jocs per als més petits de casa, menjar i bona música!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.