Trobada del Món Artesà de la Melmelada a Tiana
Data inici
16/03/2024
Data final
16/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Tiana
Espai
Plaça de la Vila
Codi Postal
08391
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Tiana

Trobada del Món Artesà de la Melmelada a Tiana

   Tiana / Maresme / Barcelona

       Plaça de la Vila

 16/03/2024 - 16/03/2024 


Melmelària i l’Ajuntament de Tiana impulsen la 1ª Trobada del Món Artesà de la Melmelada. Una vintena d’elaboradors participen en la mostra que comptarà amb un tast de productes singulars.

La trobada està dirigida a professionals que elaboren melmelades de forma artesanal i a tots els visitants que apreciïn i vulguin conèixer de primera mà com s’elaboren aquests productes.

La 1ª trobada d’artesans i artesanes es farà el dissabte, 16 de març a la Plaça de la Vila de Tiana. Hi participaran una vintena d’elaboradors que vindran de les Illes Balears, Andorra, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

L’objectiu principal d’aquesta trobada és posar en valor el producte artesà, en aquest cas les melmelades i confitures, promoure el respecte cap a la tradició i la creativitat implícita en cada artesà i artesana a l’hora de pensar i elaborar els seus productes. Que Tiana sigui un referent i punt de trobada per intercanviar idees, crear sinergies, enfortir el sector artesanal i promoure l’artesania d’autor.

La trobada comptarà amb un Tast Valorat que presentaran tots els participants a partir d’un producte d’elaboració pròpia que els representi, tingui un valor especial per a ells o que contingui algun producte propi del seu territori, per tal de fer un reconeixement a aquests productes singulars. El Tast Valorat comptarà amb un jurat entès en la matèria i provinent del món de la gastronomia. Entre els membres del jurat hi ha la tianenca Àgata Albero, d’Inspira Gastronomia i Teresa Millàs, responsable de producció del Museu de la Confitura.

La 1ª Trobada del Món Artesà de la Melmelada es farà el dissabte, 16 de març, a la Plaça de la Vila durant tot el dia. La mostra es podrà visitar de 10.00h del matí fins les 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h, i comptarà amb una zona gastronòmica per poder quedar-se a dinar.

La mostra compta amb el suport de l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Maresme, Consorci de Promoció Turística del Maresme, Xarxa de Productes de la Terra i Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Consulta aquí la web oficial de Trobada del Món Artesà de la Melmelada a Tiana.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Trobada Del Món Artesà De La Melmelada A Tiana Foto 2 Trobada Del Món Artesà De La Melmelada A Tiana Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Trobada Del Món Artesà De La Melmelada Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.