Valls Ocasió a Valls
Període
Estiu
Temàtica
Motor
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Espai
Passeig de l'Estació
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Valls Ocasió a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

      Passeig de l'Estació

  27/05/2022 a 29/05/2022  


Centenars de vehicles participaran els dies 27, 28 i 29 de maig, a Valls, a la “10a Fira – Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics”, “Valls, Ocasió”, que es realitzarà al Passeig de l’Estació de Valls. La Fira-Mercat estarà oberta divendres 27, de les 18 a les 21 hores; el dissabte 28, de les 10 del matí a les 21 hores i el diumenge 29, de les 10 del matí a les 20 hores, amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; caravanes; vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics…

El recinte de la fira estarà obert a tothom i el sector de l’automoció preveu una bona afluència de contactes comercials.  La Fira torna amb premi  Enguany se sorteja una nit d’hotel en habitació executive amb esmorzar inclòs, per a dues persones, a l’Hotel Fèlix de Valls, entre tots els que comprin un vehicle. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO10.

El guanyador del sorteig s’anunciarà el dilluns 30 de maig a les xarxes socials de la Cambra.  La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Industria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció.

-La fira es durà a terme a l Passeig de l’Estació, del divendres 27 al diumenge 29
de maig.

-La fira comptarà amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre
zero.

-Se sortejarà una nit d’hotel entre tots els que comprin un vehicle durant els dies
de la Fira

 

Més informació a https://cambravalls.com/estructura/fira-mercat-del-vehicle-usat-valls-ocasio/ 

 

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.