Fira de Primavera a Puigcerdà
Data inici
27/04/2024
Data final
27/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Animals
Territori
Barcelona
Comarca
Cerdanya
Municipi
Puigcerdà
Codi Postal
17520
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Puigcerdà

Fira de Primavera a Puigcerdà

   Puigcerdà / Cerdanya / Barcelona

 27/04/2024 - 27/04/2024 


Fira de Primavera i concurs morfològic de cavalls “sobranys i sobranyes” i exposició de bestiar boví. Recinte firal.

Per celebrar l’arriba de la nova estació, anualment es celebra al recinte firal del polígon industrial de Puigcerdà la Fira ramadera de Primavera. A la passada edició, la 25a, hi van participar una seixantena de caps de bestiar: 45 èquids, 11 de boví i 5 bens.

El principal atractiu d’aquest esdeveniment que combina la passió pels cavalls i la cultura rural és el concurs morfològic de cavalls “sobranys i sobranyes”, en el qual es premia la bellesa i l’harmonia dels exemplars participants.

A més, els visitants també poden gaudir d’una espectacular exposició de bestiar en la que els ramaders de la comarca ens apropen les races autòctones i ens mostren els seus millors exemplars.

Aquest acte no només serveix perquè els ramaders i les ramaderes disposin d’un espai per posar a la venda el seu bestiar, sinò que també representa un punt de trobada i una forma de posar en valor la seva feina diària.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Primavera a Puigcerdà.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Primavera A Puigcerdà Foto 4 Fira De Primavera A Puigcerdà Foto 1 Fira De Primavera A Puigcerdà Foto 2 Fira De Primavera A Puigcerdà Foto 3

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Primavera A Puigcerdà Cartell 2024 Fira De Primavera A Puigcerdà Cartell 2019



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.