Agro, Alta Segarra a Calaf
Període
Estiu
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Calaf
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Agro, Alta Segarra a Calaf

   Calaf / Anoia / Barcelona

  02/09/2022 a 03/09/2022  


FIRA AJORNADA. L’Agro Alta Segarra és una proposta firal que neix a Calaf amb la voluntat de reivindicar el caràcter agrícola del municipi i de la comarca de la qual n’és capital. Alhora, aquesta fira, organitzada per l’Ajuntament de Calaf amb la col·laboració i par­ticipació d’empreses com Gidar, Solà-Parés, Solà, Bascompte entre altres, s’emmarca en la voluntat del consistori calafí de potenciar el sector primari del territori. Cal tenir en comp­te que l’Alta Segarra és una comarca agrícola, no només en el passat i el present, sinó també en el futur.

Aquest és un esdeveniment professional i dinà­mic, amb exhibicions tècniques de maquinària, un ampli espai dedicat a productes i serveis per a la pagesia i una jornada de ponències per a professionals. Una de les principals diferències amb altres fires agrícoles de Catalunya i el que la fa única, és el protagonisme de les màquines en moviment i treballant. Com s’ha pogut constatar en les diferents edicions, l’espai de demostracions és un magnífic aparador de les millors i més noves propostes de la maquinària agrícola. Per això, l’Agro Alta Segarra s’ha convertit en la primera mostra de maquinària agrícola multi­marca i dinàmica de Catalunya.

Font: http://www.firescalaf.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register



Serveis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.