Autotardor a Mollerussa
Període
Tardor
Temàtica
Motor
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Mollerussa
Espai
Recinte Firal
Fira de Mollerussa

Autotardor a Mollerussa

   Mollerussa / Pla d'Urgell / Lleida

  21/10/2022 a 23/10/2022  


AUTOTARDOR és el segon certamen d’ocasió que la ciutat de Mollerussa celebra de forma anual dedicat als sectors de l’automòbil, furgonetes, maquinària agrícola i industrial.

La superfície total ocupada és de més de 20.000 m2, que inclou el Recinte Exterior, on es localitza la maquinària, i els Pavellons Firals, amb una exposició d’uns 400 cotxes.

Les oportunitats exposades com a certamen d’ocasió, amb una destacable oferta competitiva, comporten que la fira sigui punt de trobada tant per a professionals com per a tot tipus de públic interessat en els sectors participants.

Pel que fa a la maquinària agrícola i industrial són poques les fires d’ocasió que s’organitzen, fet que li dóna encara més rellevància i fa què, el certamen rebi la visita de professionals de tota Catalunya així com també d’altres comunitats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.