Balaguer Medieval – Harpia
Temàtica
Medieval
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Municipi
Balaguer

Balaguer Medieval – Harpia

   Balaguer / Noguera / Lleida

  17/09/2021 a 19/09/2021  


La Paeria de Balaguer ajorna la festa de l’Harpia Medieval prevista pels dies 29, 30 i 31 de maig. Des del govern confien celebrar-la més endavant i ja estan buscant noves dates.

Un any més arriba aquesta festa tan esperada on es podrà gaudir d’un gran mercat medieval al Centre Històric, amb unes 120 parades, distribuïdes entre els diferents carrers que el configuren i un campament medieval ubicat al Parc de la Transsegre, que comptarà amb uns 150 recreacionistes que reviuran la vida i costums de l’Edat Mitjana amb la voluntat d’esdevenir un autèntic llibre d’història on s’hi podrà passejar i participar de les diferents activitats que preparen els diferents grups de recreació.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...