Cavamarket d’Estiu a Sant Sadurní d’Anoia
Temàtica
Vins i Caves
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Sant Sadurní d'Anoia

Cavamarket d’Estiu a Sant Sadurní d’Anoia

   Sant Sadurní d'Anoia / Alt Penedès / Barcelona

  16/06/2019 a 17/06/2019  


El Cavamarket, mercat de cava i gastronomia a la Capital del Cava , va néixer el 2017 com una activitat de promoció i dinamització de Sant Sadurní organitzada pel Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de la ciutat, amb la voluntat d’oferir a les empreses del sector del cava i de la gastronomia un espai de venda directa on els visitants puguin adquirir productes locals sense intermediaris.

Per aconseguir aquests objectius s’ha desenvolupat el format “mercat”, un concepte que millora la relació amb el consumidor i al mateix temps ajuda a les empreses a fer-se visibles, promocionar els seus productes i captar nous clients.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és potenciar la venda directa del producte estrella, el cava, i consolidar un mercat per aconseguir que els visitants s’apropin a Sant Sadurní d’Anoia a comprar el cava que al seu torn podran degustar a les festes. Així mateix s’impulsa el sector durant aquestes dates tan especials, alhora que s’intenta situar en el mercat de cava i gastronomia, el Cavamarket, entre els esdeveniments referents d’aquest tipus.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...