Ecoenergètica, Fira d’Energies Renovables a Igualada
Període
Hivern
Temàtica
Professional
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Recinte Firal
Fira Igualada

Ecoenergètica, Fira d’Energies Renovables a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

  07/03/2018 a 08/03/2018  


Ecoenergètica, Fira d’Energies Renovables a Igualada.

Energètica, la fira-congrés de l’estalvi i l’eficiència energètica, presenta conferències i taules de debat per tal de poder resoldre aquells dubtes que tenen els industrials del nostre país. Paral·lelament a les conferències, hi ha un espai destinat a l’exposició i presentació de les darreres novetats del sector, on les empreses interessades podran disposar d’un estand per oferir els seus serveis als visitants de la fira.

(Font:FiraIgualada)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.