Encabronada a Sant Cugat del Vallès
Període
Primavera
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sant Cugat del Vallès
Espai
Plaça d'Octavià
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Encabronada a Sant Cugat del Vallès

   Sant Cugat del Vallès / Vallès Occidental / Barcelona

      Plaça d'Octavià

  20/05/2022 a 22/05/2022  


L’Encabronada es la festa creada pels Diables de Sant Cugat on es representa la llegenda del Boc de Can Vernet en un format espectacle durant tot el cap de setmana, lligat amb altres activitats relacionades amb el mon del Foc i els Balls de Diables, enfocat per a que el públic de totes les edats coneguin i gaudeixin del que ja forma part com a cultura popular de Sant Cugat del Vallès.

Sant Cugat es traslladarà al segle XIV, en el qual la Llegenda del Boc i moltes altres van veure la llum per primera vegada. Durant tres dies i dues nits es podrà gaudir d’un mercat medieval, foodtrucks, concerts i desenes d’activitats per a públics de totes les edats.
A la Rambla Celler hi trobareu, de nou, una Fira artesana amb productes seleccionats de primera qualitat. Parades de tot tipus que ompliran de vida i moviment la Rambla, dinamitzada amb cercaviles i atraccions infantils.

 

PLANOL Encabronada


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.