Enotast a Arenys de Munt
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Arenys de Munt
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Enotast a Arenys de Munt

   Arenys de Munt / Maresme / Barcelona

  12/05/2019 a 12/05/2019  


A l’edifici El Mercat, a les 12 del migdia es podrà gaudir de l’“Enotast: tasta el territori DO Alella”, organitzat pel Consorci de Promoció Enoturística de la DO Alella, amb la col·laboració de l’Era Restaurant i l’Ajuntament d’Arenys de Munt. El sommelier Marc Guallar farà un maridatge de vins amb tapes creades per l’Era Restaurant que consistiran en: carquinyoli amb anxoves – vi orígens rosat de Masia Coll de Canyet, croqueta de bacallà – vi Bouquet d’Alella blanc, cheesecake de te matcha – vi de pansa blanca del celler Can Roda.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.