Familiy Experience
Període
Primavera
Temàtica
Viatges i oci
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Recinte Firal
Fira de Girona

Familiy Experience

   Girona / Gironès / Girona

  26/05/2018 a 27/05/2018  


El Palau de Fires de Girona acollirà el 26 i 27 de maig la primera edició de Family Experience, una fira dirigida al públic familiar que reunirà en un mateix espai empreses, entitats i professionals que ofereixen productes i serveis relacionats amb els infants d’entre 0 i 12 anys. Tot i que en principi s’havien fixat unes altres dates, finalment Family Experience se celebrarà l’últim cap de setmana de maig, amb l’objectiu de convertir-se en la fira de referència del sector a Catalunya.

(Font:FiraGirona)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.