Festa del Bolet a Seva
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Seva
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa del Bolet a Seva

   Seva / Osona / Barcelona

  09/10/2022 a 09/10/2022  


Seva acull de nou la Festa del Bolet, una de les propostes gastronòmiques amb més renom de la vila i de la comarca. La festa arriba farcida de propostes per a tots els públics i amb el bolet i les seves propietats culinàries i els productes de proximitat com a grans protagonistes.

La Festa del Bolet presenta demostracions, tallers i espectacles per a petits i grans, i activitats com l’exposició i el concurs de bolets o les sortides guiades pels boscos de Seva.

A més, s’impulsen xerrades, hi ha zona d’atraccions medievals , parades de gastronomia i artesania…

Confirmeu dates amb l’organització de la Fira.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.