Festival de la Infància de Vic
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Espai
Recinte firal EL SUCRE
Recinte Firal
Vic Fires
Com arribar a la Fira   

Festival de la Infància de Vic

   Vic / Osona / Catalunya Central

      Recinte firal EL SUCRE

  27/12/2022 a 03/01/2023  


De 16 a 20h. 27, 28, 29 i 30 de DESEMBRE 2022 i 1, 2 i 3 de GENER 2023 al Recinte firal EL SUCRE

Entrades:
Entrada genèrica (infants de 3 a 14 anys): 5€
Entrada reduïda (famílies nombroses i monoparentals): 3€
Entrada Gratuïta: de 0 a 3 anys i +de 14 anys
IMPORTANT: Els menors han d’anar acompanyats dels pares o tutors

Durant el període de Nadal, els infants poden gaudir d’activitats, tallers i espectacles al Recinte Firal El Sucre de Vic.

Un dels grans atractius del Festival de la Infància de Vic, és la coexistència d’activitats esportives i interactives, tallers i espectacles.

L’espai més ampli és el que compta amb la presència de diferents entitats de la ciutat de Vic, la majoria d’elles relacionades amb l’esport, que proporcionen activitats esportives i interactives.

També cal destacar el programa de tallers infantils. En aquest espai la proposta d’enguany es vincula amb la temàtica dels Dracs, igual que tot el festival, i els tallers van en consonància a conèixer i descobrir gran part d’aquest imaginari.

A més, els visitants poden gaudir d’un interessant programa d’espectacles. Cada dia a les 19h hi haurà una actuació que tancarà la jornada.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.