Festival de la Infància de Vic
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festival de la Infància de Vic

   Vic / Osona / Catalunya Central

  27/12/2019 a 03/01/2020  


Coincidint amb dates de festes de Nadal i l’inici d’un nou any, el recinte firal El Sucre acollirà un cop més el Festival de la Infància de Vic, que aquest any estarà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2018 i l’1, 2 i 3 de gener de 2019.

El Festival de la Infància pretén oferir, durant les vacances de Nadal, un espai on els nens i nenes hi trobin un ambient amb jocs i activitats didàctiques, educatives i divertides. Aquest any, el Festival de la Infància estarà ambientat en el fantàstic món dels PIRATES AVENTURERS


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.