Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Móra la Nova
Espai
Recinte Firal
Fira Móra la nova

Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

   Móra la Nova / Ribera d'Ebre / Terres del'Ebre

  20/10/2022 a 23/10/2022  


Fira multisectorial amb els orígens en la ramaderia i l’agricultura i amb una destacada presència industrial.

Hi ha exposicions permanets de bestiar, conferències i jornades monogràfiques que consoliden any rera any la Fira que té un pavelló comercial que aplega més d’un centenar d’expositors que ofereixen un ampli ventall de productes i ofertes als quasi trenta mil visitants que passen pel recinte firal en els dies del certamen.

La Fira de Móra la Nova ofereix també un gran parc d’atraccions per a petits i grans, que no té res a envejar a les grans instal.lacions permanents.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.